Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

16 Ιουν 2016
88 times

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

 

Με ένα διήμερο εκδηλώσεων έκλεισε το Σχολικό Έτος 2015 ? 2016 στο σχολείο μας . Τη Δευτέρα 13/06 έγινε η εκδήλωση των τάξεων Α΄- Β΄ - Δ΄ . Οι μικροί μαθητές πήραν μέρος σε αθλοπαιδιές και τα παιδιά της Δ΄ τάξης έπαιξαν δύο θεατρικά ερμηνεύοντας φανταστικά τους ρόλους τους ( με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Κατερίνας Πούλιου και Δημήτρη Σιόζιου ) και διασκέδασαν το κοινό που τους χειροκρότησε θερμά .  Ακολούθησε μουσική εκδήλωση με την καθηγήτρια μουσικής του σχολείου Θεοδώρα Κολτσίδα με τα παιδιά να ερμηνεύουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνων ελληνικών τραγουδιών .

 

Την Τρίτη 14/06 τη σκυτάλη πήραν οι υπόλοιπες τρεις τάξεις Γ΄ - Ε΄ - ΣΤ΄ . Οι εκδηλώσεις άρχισαν με δύο θεατρικά της ΣΤ΄ τάξης και συνεχίστηκαν με τραγούδια . Ακολούθησαν οι αθλοπαιδιές και η εκδήλωση έκλεισε με την Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της έκτης . ( Αφιέρωμα στης ΣΤ΄ τα καμώματα )

Την Τετάρτη 15/06 δόθηκαν οι Τίτλοι Προόδου κι όλοι μαζί , δάσκαλοι , μαθητές και γονείς ανανενεώσαμε το ραντεβού μας για τις 11 του Σεπτέμβρη ...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.