ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

27 Μαϊ 2016
500 times

Απονομή Τιμητικού Επαίνου στο Δημοτικό  Σχολείο Γόννων

για δράσεις προς τους Πρόσφυγες

 

Το Σχολείο μας βραβεύτηκε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη σημαντική συμβολή του σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα.

Οι δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Γόννων γίνονται με τη συνεργασία του Σχολείου με το Σύλλογο Γονέων &  Κηδεμόνων, την τοπική κοινωνία και το Δήμο Τεμπών.

Η ανταπόκριση της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου στο προσφυγικό ζήτημα ήταν καθολική και έχουν υλοποιηθεί ποικίλες σχετικές δράσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας απένειμε τιμητικό έπαινο στο σχολείο, το οποίο προτάθηκε από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κα Χατζημίχου Κωνσταντίνα, μαζί με άλλα τρία σχολεία του Νομού.

Η εκδήλωση απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2016, στην Αθήνα και οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν διαδικτυακά την απονομή. Η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Κωνσταντίνα Μπούτου ευχαριστεί τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, την τοπική κοινωνία και το Δήμο Τεμπών για τη στάση ανθρωπιάς στο θέμα των προσφύγων. Οι δράσεις του σχολείου μας συνεχίζονται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.